Професійно-орієнтований тренінг для студентів кафедри фінансів ім. С. І. Юрія факультету фінансів та обліку

В контексті впровадження елементів дуальної освіти у навчальний процес підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП “Фінанси” кафедра фінансів ім. С.І. Юрія організовує для своїх студентів цикл зустрічей з фахівцями-практиками. Нещодавно відбувся професійно-орієнтований тренінг на базі фінансового відділу Великоберезовицької територіальної громади.

Начальниця відділу Ольга Борисівна Казимирів надала студентам цікаву та пізнавальну інформацію про Великоберезовицьку територіальну громаду, ознайомила їх з особливостями роботи фінансового відділу громади.
Разом з фахівцями відділу молодь проаналізувала стан виконання бюджету громади за 2022 рік, визначили основні бюджетоутворюючі джерела доходів, дізналася про особливості здійснення видатків бюджету  в умовах воєнного стану.
Студенти жваво обговорювали напрямки та можливості залучення на розвиток громади грантових коштів, а також озвучували рекомендації щодо розробки бюджету для громадян.
Завдяки високому професіоналізму Ольги Борисівни, тренінг був змістовним та пізнавальним і пройшов у дружній, невимушеній атмосфері. Щиро вдячні їй за співпрацю і корисні практичні поради!