Зустрічі-тренінги в межах дуальної освіти

Студенти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Фінанси» побували  на зустрічі з фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.
Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Віталій Толубяк, начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Олександр Томчук і заступник начальника юридичного управління – начальник відділу організації правової роботи Галина Сойка, які були спікерами зустрічі, розповіли студентам про діяльність Управління загалом та особливості функціонування його окремих структурних підрозділів.Віталій Толубяк надав загальну інформацію про призначення Пенсійного фонду, напрямки діяльності Управління та функціональні обов’язки працівників.
Особливо зацікавила молодь інформація про безпекові заходи, які використовуються в Управлінні щодо захисту розгалужених інформаційних систем та електронних реєстрів, якою поділився зі слухачами Олександр Томчук.
Галина Сойка у своєму виступі зупинилася на детальному огляді окремих аспектів  правового забезпечення діяльності Пенсійного фонду.
Корисною була інформація щодо особливостей подачі документів на оформлення пенсії та розрахунок її розміру, якою молоді люди зможуть поділитися зі старшими членами своїх родин, котрі вже досягають пенсійного віку.
Такі зустрічі з практиками є досить інформативними і пізнавальними, формують у студентів бачення майбутньої професійної діяльності та збагачують їх новими знаннями.