Зустріч з випускником ЗУНУ – меценатом Михайлом Гомівкою

У читальному залі для студентів бібліотеки ім. Л. Каніщенка юнаки та дівчата групи ФФ-31 зустрілися з одним  із відомих, успішних випускників ЗУНУ, який є прикладом для молоді, яким пишається наш університет, наше місто та  країна – Михайлом Гомівкою.Михайло Гомівка – відомий економіст,  фінансист, страховик, науковець та меценат; член Президії Моторно-транспортного бюро України (1995), член Асоціації  «Ліга підприємців Тернопільщини» (1993), лауреат Всеукраїнської програми «Лідери регіонів» (2002), міжнародного рейтингу популярності та якості товарів і послуг «Золота фортуна» (2000), володар срібної відзнаки «Третє тисячоліття від народження Ісуса Христа» держави Ватикан і Папи Римського Івана-Павла ІІ «За підтримку духовного розвитку українського народу» (2001), переможець конкурсу «Краще підприємство 2000 року» у номінації «Ветеран бізнесу»(2001), володар почесних відзнак, дипломів Державного Комітету України з питань регулярної політики та підприємництва (2000, 2002), 1993-2003 – голова правління акціонерного страхового товариства «Терен» (м. Тернопіль), від 2003 року – заступник генерального директора страхової компанії «Універсальна» (м. Львів).
Модераторами заходу витупили керівник центру працевлаштування та зв’язків з випускниками Ярослав Карпик, доцент кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Богдан Сенів та директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка Казимир Возьний.
Майбутні фінансисти мали унікальну можливість перейняти досвід від Михайла Гомівки, який розповів історію свого становлення як успішного фахівця у галузі фінансів та страхового бізнесу.
Михайло Гомівка поділився своїми спогадами студентського життя та розповів про перші кроки у здобутті вмінь, навиків та компетентностей фінансиста. Пригадав своїх наставників-професорів, які вчили мислити, дав слушні поради для здобувачів та мудрі настанови для викладачів у підготовці майбутніх банкірів та страховиків.