Запрошуємо до участі – GLOBAL MONEY WEEK 2023

У понеділок, 20 березня 2023 року, у Західноукраїнському національному університеті стартує Всесвітній тиждень грошей.
GLOBAL MONEY WEEK – це щорічна глобальна ініціатива, яка включає світові та регіональні акції і заходи, мета яких – привернути увагу громадськості на фінансову грамотність і за допомогою веселих та інтерактивних заходів розповісти дітям і молоді про всі аспекти, пов’язані з грошима. Це тиждень, коли у більш ніж 130 країнах світу відбувається безліч просвітницьких заходів, лекторіїв, представлення проектів, презентацій і змагань з фінансової освіти та грамотності. З 2016 року, студенти і викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Західноукраїнського національного університету щорічно долучаються до святкування Всесвітнього тижня грошей. Наша мета – об’єднати освітні заклади Тернопілля для відзначення GLOBAL MONEY WEEK, надихнути дітей та молодь дізнатися більше про гроші і особисті фінанси, про те, як заробляти, вести бізнес і заощаджувати.
Отож, запрошуємо активну, ініціативну, креативну молодь, а також усіх охочих долучитися до святкування GLOBAL MONEY WEEK у Західноукраїнському національному університеті!
На Вас очікують: цікаві лекції від запрошених гостей – фахівців у сфері фінансів; телемарафон, приурочений фінансовій грамотності і фінансовому патріотизму, із включеннями з-за кордону наших студентів та іноземних гостей; інтелектуальні фінансові ігри та тренінги–практикуми для студентів університету, коледжів та шкіл міста Тернополя.
Також упродовж цього тижня Ви зможете стати активним учасником та переможцем конкурсу студентських презентацій щодо фінансової обізнаності молоді або ж конкурсу відеороликів ТІК ТОК на фінансову тематику, відмітивши вподобайкою їх демонстрацію у соціальних мережах.
Для школярів будуть проведені фінансові ігри, цікаві бесіди та екскурсії у музей грошей ЗУНУ.
Із програмою заходу на перший день GLOBAL MONEY WEEK ви можете ознайомитися нижче!
Слідкуйте за нашим щоденним анонсом заходів й долучайтеся!
Ставайте фінансово грамотними разом з нами!