Науковий семінар для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»

На кафедрі фінансів ім. С.І. Юрія з ініціативи завідувача кафедри,  доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, голови вченої ради ЗУНУ Андрія Ігоровича Крисоватого було започатковано проведення наукових семінарів для здобувачів ступеня PhD.
29 вересня 2023 р. відбулося перше засідання наукового семінару для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». У роботі семінару взяли участь викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія професор Дзюблюк О.В. та професор Сидорович О.Ю., а також аспіранти. Темою обговорення стали особливості підготовки фахівців освітнього ступеня доктор філософії з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку. В ході зустрічі присутні торкнулися особливостей професійної та дослідницької діяльності у сфері фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку в контексті існуючих теоретичних засад та практичних передумов сучасної фінансової науки і практики.