Інтенсив-консалтинг «Фінанси, які мають план»

Сучасний світ вимагає від нас не тільки володіння фінансовою грамотністю, але й здатність ретельно планувати свої фінанси. Справжній успіх у фінансовій сфері базується не лише на зароблянні грошей, але й таланті ефективно керувати ними. Саме тому у ході проведення Тижня фінансової грамотності в ЗУНУ на факультеті фінансів та обліку відбулася лекція досвідченого практика у сфері фінансового консультування, директорки консалтингової компанії «Універсальний бізнес ресурс» – Наталії Овсейко «Фінанси, які мають план». Просвітницький захід став важливою складовою навчального процесу для студентів 3-4 курсу бакалаврської програми, а також 1-2 курсу магістратури кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Західноукраїнського національного університету за напрямом підготовки фахівців спеціальності  «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».Лекція відбулася у приємній та дружній атмосфері. Студенти дізналися, що фінансовий план – це документ, що визначає ваші фінансові цілі, ресурси та стратегії для досягнення цих цілей. Правильно складений фінансовий план допомагає контролювати витрати, збільшувати доходи та забезпечувати фінансову стабільність. Він також допомагає уникнути боргів та фінансових криз.
Під час лекції студенти разом із лекторкою визначили, які завдання вирішує фінансовий план, як його оптимізовувати і отримувати позитивні результати. Лекторка із задоволенням відповідала на усі запитання молоді, ділилася власним досвідом та практичними порадами щодо ефективного планування індивідуальних бюджетів.
Лекція «Фінанси, які мають план» є важливою для студентів, оскільки вона надає їм необхідні знання та навички для керування своїми фінансами в ефективний та відповідальний спосіб. Розуміння фінансового планування допомагає студентам побудувати фінансову стабільність та забезпечити свій майбутній успіх.
Координатори просвітницького заходу – канд. екон. наук, доц. Галина Василевська та канд. екон. наук, доц. Володимир Дмитрів вдячні усім учасникам зустрічі за дружню атмосферу, дотепні запитання та зацікавленість у власному саморозвитку, а також колегам кафедри фінансів ім. С. І. Юрія й адміністрації факультету фінансів та обліку ЗУНУ за допомогу в організації заходу. Слава Україні!