Учасники студентського наукового гуртка «Фінансова просвіта» відвідали Тернопільський академічний ліцей “Українська гімназія” ім. І.Франка

У межах заходів, присвячених Тижню фінансової грамотності в Західноукраїнському національному університеті, учасники наукового гуртка «Фінансова просвіта» студенти факультету фінансів та обліку, відвідали Тернопільський академічний ліцей “Українська гімназія” ім. І.Франка.
За запрошенням доцента кафедри фінансів ім. С. І. Юрія – Герчаківського Святослава Дем’яновича активні учасники наукового гуртка «Фінансова просвіта» Лілія Сорока, Андрій Гетьман, Анастасія Кусень, Оксана Захарук, Ірина Пирик та Вікторія Довбенко, організували для школярів навчально-пізнавальну гру «Фінансовий калейдоскоп». Школярі, поділившись на три команди, з радістю брали участь у різних раундах: розв’язували фінансовий кросворд та ребуси; змагалися у конкурсі «Фінансово грамотний кондитер»; грали в ігри «Склади фінансове слово»; розширювали свою фінансову грамотність вивченням економічних термінів на англійській мові. А в перервах між змаганнями дітям було запропоновано для перегляду пізнавальне відео про українську гривню та енергійна «фінансова» руханка під музичний супровід.
Навчаємося фінансової грамотності разом!