Дуальна освіта – шлях до професійного становлення

Набути фахових компетентностей, а також поглибити практичні навики  й теоретичні знання, отримані в процесі лекційних і практичних занять, дозволяє студентам дуальна форма навчання. Основним завданням дуальної освіти є підвищення їх мотивації до отримання кваліфікації та  адаптація  до першого робочого місця, що  відповідає освітній спеціальності.
Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ОПП «Фінанси» в межах дуальної освіти відвідують різноманітні навчальні професійно-орієнтовані тренінги, онлайн-зустрічі з фахівцями-практиками, проходять навчальне стажування, спрямоване на набуття практичних навичок у сфері фінансів.На зустрічі із колишньою випускницею факультету фінансів та обліку ЗУНУ, а нині фахівцем-практиком по публічних закупівлях Мар’яною  Підлиською студенти отримали чимало корисної інформації щодо процедури проведення тендерних торгів та підготовки документів для участі в них, а також дізналися про особливості здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану. Мар’яна розповіла про власне кар’єрне зростання та побажала студентам наполегливості  у досягненні своїх цілей.
Приємні враження залишилися у студентів після відвідування Бізнес-центру «К15», де для них було організовано тренінг «Молодіжне підприємництво за участі Центру підтримки підприємців Дія. Бізнес у Тернополі». Ще нещодавно студентка ЗУНУ, а нині вже комунікаційний менеджер даного Центру Соломія Табака в цікавій та пізнавальній формі розповіла студентам про його організаційну структуру, особливості  діяльності та види послуг, які тут надаються. Багато запитань викликала у молоді інформація щодо можливостей започаткування власного бізнесу та його грантової підтримки. Студентів вразили працьовитість, молодість, креативність та ентузіазм співробітників Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, які за досить короткий відрізок часу досягли значних професійних успіхів.
Щиро дякуємо нашим колишнім випускникам, а нині успішним фахівцям-практикам за проведені заходи у контексті професійного становлення нинішніх здобувачів вищої освіти ОПП «Фінанси».