«WUNU FUN» в Західноукраїнському національному університеті

В межах Третього Міжнародного тижня в Західноукраїнському національному університеті відбулася надзвичайно цікава і весела англомовна гра «WUNU FUN», яку організували викладачі і студенти факультету фінансів та обліку. В холі ЗУНУ всі бажаючі могли отримати «financial prediction» і поспілкуватися на різні теми.Незмінна ведуча заходу, студентка Вікторія Цокало, легко та професійно комунікувала з учасниками гри.
Учасники гри отримали цікаві передбачення та поділилися своїми знаннями, думками і мріями. Як з’ясувалося, молоді люди мають різні таланти, цікаві хобі і неординарні цілі.
Вміло своє захоплення грою на гітарі продемонстрував студент-фінансист Михайло Швець, поділившись своїми думками щодо вигідного інвестування для стабільного майбутнього.
Студентка Ангелина Каратнюк-Гумовська щиро поділилася позитивними емоціями з усіма присутніми. За передбаченням у неї скоро з’явиться друг, який принесе фінансову удачу. Дівчина зазначила, що найкращими друзями вважає тварин і залюбки поділилася історією та фотографіями своєї домашньої улюблениці – морської свинки.
Усіх присутніх захопив сучасний запальний танець студентки 3-го курсу Вікторії Кобільник, яка щиро вірить, що її фінансове передбачення обов’язково здійсниться. Адже вона мріє про відкриття власного танцювального клубу.
Переконливо розповіла, що є необхідним для того, щоб бути здоровим і щасливим Вікторія Савчук. Дівчина зосередила увагу присутніх саме на дотриманні балансу харчової поведінки, що відіграє значну роль у житті кожної людини та є запорукою міцного здоров’я.
Рижик Юлія щиро поділилась своїми враженнями: “Я із захопленням споглядала за талановитими учасниками інтерактиву і сповна надихнулась, щоб врешті-решт здійснити свою давню мрію – повернутися у “світ” танців”.
Студент Василь Дячина зазначив, що взявши участь у заходах, що проведені упродовж Третього Міжнародного тижня в Західноукраїнському національному університеті, отримав позитивну енергію та мотивацію для досягнення нових здобутків, захопився творчою діяльністю та прагне до самовдосконалення.
Така форма комунікації під музичний супровід від Андріани Райчиби дуже сподобалася усім учасникам! Дружня атмосфера, завершальний акорд – пісня Ілони Дядьо й солодкі сюрпризи – тістечко з емблемою гри та желейний десерт, який приготувала Сніжана Тивонюк, залишили приємну згадку про «WUNU FUN»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *