Запрошуємо до участі у конкурсі студентських наукових есе, приуроченого пам’яті видатного українського вченого-економіста Сергія Ілліча Юрія

В межах комплексу наукових заходів, присвячених пам’яті видатного українського вченого-економіста Сергія Ілліча Юрія, кафедра фінансів ім. С.І. Юрія ЗУНУ оголошує конкурс студентських наукових есе на тему: «Роздуми майбутнього фінансиста».

Есе – це невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію і висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу чи питання і не претендує на вичерпне і визначальне трактування теми. При написанні есе доцільно використовувати роботи д.е.н., професора С.І. Юрія з метою висвітлення його наукових поглядів та обґрунтування власної думки автора есе щодо актуальних питань фінансової науки і практики, а також свого майбутнього фаху.
Вимоги щодо оформлення:
Шрифт – Times New Roman, кегль – 14, інтервал – 1,5, поля – 20 мм із усіх сторін. Праворуч у верхньому куті необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові автора, назву навчального закладу, шифр і номер групи; через рядок зазначається заголовок есе великими літерами (напівжирним шрифтом, розміщення по центру); далі через рядок подається текст, розміщений по ширині сторінки; після основного тексту вказується перелік використаної літератури, оформлений у відповідності до встановлених вимог. Обсяг есе не повинен перевищувати 2 сторінок.
Термін подачі есе – до 15 листопада 2021 року.
Матеріали надсилати на електронну пошту kafedrafinansiv@ukr.net.
При підведенні підсумків журі визначить трьох переможців.
В процесі оцінювання робіт застосовуватиметься 50-ти бальна шкала: 10 балів – грамотність викладеного матеріалу; 20 балів – логічність та послідовність викладених думок; 20 балів – оригінальність викладених думок, креативність і неординарний погляд автора.
Переможці конкурсу презентуватимуть свої роботи на онлайн-заходах, присвячених пам’яті С.І. Юрія, будуть нагороджені грамотами та отримають сертифікати учасника. Есе переможців буде опубліковано у збірниках наукових праць та представлено на сайті кафедри.
З найкращими побажаннями творчих успіхів –
колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *