Відбувся брейн-ринг з нагоди Всеукраїнського тижня фінансової грамотності!

03 листопада 2021 року у межах святкування Всеукраїнського тижня фінансової грамотності і вивчення студентами 2 курсу факультету фінансів та обліку ЗУНУ дисципліни «Фінанси» (керівники курсу –  професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Тетяна Кізима і доцент цієї ж кафедри Світлана Коваль) відбувся брейн-ринг на тему «Податки і податкова грамотність».Учасників гри й усіх присутніх на заході привітали: декан факультету фінансів та обліку ЗУНУ доцент Андрій Кізима та завідувач кафедри фінансів ім. С.І. Юрія професор Ольга Кириленко.
Організатори брейн-рингу – студенти групи ФФ-21 Марія Гринчук, Сніжана Тивонюк та Анастасія Мирончук – представили своїх одногрупників-учасників команд «Акцизики» (Анастасія Ярух (капітан), Андрій Лозінський, Андрій Токарчук, Наталія Войцеховська, Володимир Ференц) та «Бюджет» (Ілля Кархут (капітан), Таміла Александер, Михайло Швець, Іван Кубацький, Андрій Дем’яник) і гра розпочалась!
Учасники заходу з великим захопленням та цікавістю активно обговорювали поставлені запитання, проявивши неабияку ерудованість, креативність, вміння швидко мислити та ґрунтовну обізнаність у сфері податкової грамотності. Присутні почули багато цікавих фактів про існуючі (а інколи й доволі «безглузді») податки світу.
За результатами трьох насичених раундів перемогу здобула команда «Акцизики».
По завершенню гри доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Світлана Коваль подякувала студентам за велику працю і щиру душу, вкладену ними в організацію цього заходу, та цікаво і змістовно проведений час. Професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Тетяна Кізима подякувала студентам за бажання безперервно розвиватися і  постійно удосконалюватися, наголосивши на їхній сміливості і наполегливості провести брейн-ринг в режимі zoom-конференції, та акцентувала на важливості використання інтерактивних методик при вивченні дисципліни «Фінанси».
Присутні на заході координатори студентського наукового гуртка кафедри фінансів ім. С.І. Юрія «Фінансова просвіта» доценти Вікторія Булавинець та Ірина Сидор висловили захоплення форматом проведення заходу, який в умовах дистанційного навчання дає можливість фахово поглиблювати та стрімко поширювати фінансові знання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *