З нагоди Всеукраїнського тижня фінансової грамотності відбулись Студентські дебати!

У межах святкування Всеукраїнського тижня фінансової грамотності і вивчення студентами II курсу факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету дисципліни «Фінанси» відбулись Студентські дебати щодо актуальних фінансових проблем сьогодення, у яких взяли участь студенти груп ФПС-21 та ФМ-21.Професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Тетяна Кізима і доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Світлана Коваль привітали присутніх та побажали наснаги, успіхів і творчої енергії учасникам дебатів.
Під час обговорення питання «Чи можна вважати біткоїн повноцінною валютою?» відбулася жвава дискусія між студентами-другокурсниками: прихильниками цієї точки зору – Олегом Михайлечком і Петром Процаніним та їхніми опонентами – Комроном Кадіровим та Софією Турук.
Позитивний вплив глобалізації на економіку України доводили Діана Діжурко та Іван Сенчакович, а негативні аспекти такого впливу розкрили Тетяна Оласюк, Андрій Гулай та Анастасія Плескун.
Переваги нульової ставки ПДВ для економіки України аргументували Людмила Олексюк і Павло Ковалевський, а її недоліки охарактеризували Софія Абрамчук і Вікторія Лось.
До розпочатої студентами дискусії активно долучилися і присутні на дебатах викладачі – доценти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Ірина Сидор, Володимир Горин та Світлана Савчук.
Студентські дебати пройшли в жвавих суперечках, що, між тим, жодним чином не вплинуло на позитивну атмосферу заходу та спонукало до подальшого пізнання і оволодіння фінансовими знаннями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *