Студенти освітньої програми “Фінанси” спілкувалися начальником Управління Державної казначейської служби України у Тернопільському районі

1 лютого 2022 року  для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньої програми «Фінанси» факультету фінансів та обліку ЗУНУ на платформі ZOOM відбулась онлайн-зустріч з начальником Управління Державної казначейської служби України у Тернопільському районі Мірошником Андрієм Леонідовичем. Крім студентів у даному заході взяли участь представники професорсько-викладацького складу кафедри фінансів ім. С. І. Юрія.Андрій Леонідович ознайомив студентів із завданнями і функціями органів Державної казначейської служби України, особливостями функціонування казначейської системи виконання бюджетів в сучасних умовах. Значна увага була приділена обговоренню практики і проблематики обслуговування розпорядників та одержувачів коштів за витратами. Обговорили перспективи реформування організаційної структури органів казначейської служби.
Висловлюємо вдячність начальнику Управління Державної казначейської служби України у Тернопільському районі Мірошнику Андрієві Леонідовичу за цікавий та змістовний виклад матеріалу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *