Представник Управління Західного офісу Державної аудиторської служби України у Тернопільській області прочитав лекцію для студентів спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”

Днями на базі Управління Західного офісу Державної аудиторської служби України у Тернопільській області з ініціативи викладачів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія: к.е.н., доц. Гупаловської М. Б., Дем’янюк А.В., Лободіної З.М. та Савчук С.В. відбулося відкрите лекційне заняття  для студентів спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” ТНЕУ.  Лекцію для молоді прочитав заступник начальника управління – начальник відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Снігур Роман Михайлович.
У ході лекційного заняття студенти ознайомилися з роллю, функціональним призначенням та практичними аспектами роботи Державної аудиторської служби України (ДАС).
 Присутні зацікавлено слухали Романа Михайловича, який детально, на прикладах з практики, пояснював особливості  здійснення контрольних заходів.
Студенти та викладачі також долучалися до активної дискусії. До прикладу, студентка групи Ф-43 Табака Соломія поцікавилася особливостями професійної етики працівників ДАС.
Разом з тим, юнаки та дівчата мали можливість ознайомитися з специфікою роботи інспекторів та державних фінансових аудиторів, що стане хорошим підґрунтям для вибору ними бази проходження стажування, а згодом і місця роботи. Адже як зазначив Снігур Р.М., ДАС України має великий резерв для працевлаштування високопрофесійних працівників.
На закінчення студенти висловили щиру подяку за цікаве та пізнавальне заняття.  У всіх залишилися приємні враження від зустрічі, адже подібні заходи є сучасними інноваційними методиками викладання дисциплін і сприяють формуванню практичних навиків майбутніх фінансистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *