Відбувся студентський ігровий марафон «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!»

За підтримки ректора Андрія Ігоровича Крисоватого, проректора Оксани Миронівни Десятнюк та сприяння відділу міжнародних зв’язків ТНЕУ й інформаційного центру Європейського Союзу упродовж останнього тижня адміністрація факультету фінансів, викладачі та студенти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія організовували низку цікавих заходів, учасниками яких стали учні загальноосвітніх шкіл та коледжів Тернополя, мешканці міста. У цих атракціях студенти виступали у ролі ведучих, співорганізаторів, помічників. Однак, було б несправедливо, якщо б відзначення Global Money Week відбулось без заходу, у якому студенти не побували у ролі учасників. Тому, 27 березня 2019 р. викладачами-координаторами студентського наукового гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С. І. Юрія було організовано студентський ігровий марафон «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!» для студентів факультетів фінансів, економіки та управління, банківського бізнесу. Марафон урочисто відкрив ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий. Він привітав учасників дійства і наголосив на важливості підвищення фінансової грамотності для сучасної молодої людини. Андрій Ігорович закликав студентів накопичувати знання, вчитися заробляти та заощаджувати з юнацьких років.
Учасники команд «Лінивці», «Фенікс», «Фмесники», «Нащадки Сміта», «Темні уми» вправлялися у логічному мисленні, формуванні страхового портфелю, згадували значення іншомовних фінансових термінів, давали відповіді на питання, пов’язані із фінансовою грамотністю. А також бігали, танцювали та просто веселилися. За підсумками змагань перемогу здобула команда «Нащадки Сміта». Друге місце посіла команда «Темні уми», третє місце – «Фмесники». Усі учасники отримали від організаторів заходу сертифікати.
Студентський ігровий марафон «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!» став яскравою подією відзначення Global Money Week. Організатори заходу мають надію, що його проведення приверне увагу молоді до необхідності здобуття фінансових знань та стане ще одним кроком на шляху до підвищення рівня фінансової грамотності нашого суспільства!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *