Триває дуальне навчання для студентів освітньої програми “Фінанси”

У межах дуального навчання 2 лютого 2021 р. відбулася зустріч студентів освітньої програми «Фінанси» з Олександром Воробцем, Головою відділу управління талантів AIESEC в Україні. Модератором зустрічі виступила д.е.н., професор, професор кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Оксана Тулай.AIESEC – це міжнародна молодіжна некомерційна, неполітична, незалежна організація, повністю керована молоддю у віці від 18 до 29 років, метою якої є мир і реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну. AIESEC займається міжнародними програмами стажувань та супутньою діяльністю, яка надає стажерам можливість отримати практичну освіту, розвиває лідерський потенціал молоді завдяки організації різноманітних проєктів, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією.
Основний фокус уваги Олександр Воробець звернув на навички, які потрібно розвивати для реалізації власного потенціалу та професійного зростання, а також наголосив на важливості формування скарбнички власних досягнень як запоруки успішного майбутнього.
«Ця зустріч мені сподобалась найбільше. Дуже гарно було все підготовлено та легко сприймалась інформація. Для мене це була така невеличка мотивація, що поза межами університету потрібно всесторонньо розвиватися, використовувати свої знання на практиці та набиратися досвіду».
Анастасія Орищин, ст. гр. ФФ-21
«Гість висловив цікаві думки щодо особистісного та професійного розвитку, над якими варто замислитися. На власному прикладі він довів, що навіть у період пандемії COVID-19 є можливості для професійного розвитку та досягнення нових висот».
Василь Дячина, ст. гр. ФФ-31
«Олександра було приємно слухати, він круто підготувався і з гарним настроєм подав інформацію. Зустріч була дуже пізнавальною і цікавою».
Анна Михалік, ст. гр. ФФ-21
«Після зустрічі з Олександром Воробцем в мене відпала більша частина запитань щодо навчання в ЗУНУ. Ця зустріч показала, що перспективи для власного розвитку необмежені».
Ростислав Терлецький, ст. гр. ФФ-21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *