Викладачі та студенти взяли участь у вебінарах GLOBAL MONEY WEEK 2021

Доценти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Дем’янюк Антоніна Вікторівна, Савчук Світлана Василівна та студенти взяли участь у вебінарах Національного банку України в рамках заходів Global Money Week 2021 на теми «Лайфхаки з платіжної безпеки» та «Стрес-тест особистих фінансів, або Як забезпечити фінансову стійкість в умовах невизначеності». Під час вебінару на тему «Лайфхаки з платіжної безпеки» обговорювалися надзвичайно важливі й актуальні питання сьогодення, що стосуються проблем особистої платіжної безпеки та яким шляхом їх можна уникнути або вирішити; видів телефонного шахрайства і рекомендації як себе поводити в подібних ситуаціях; потреб у фінансовому номері та для чого він потрібен; порад для безпечного здійснення онлайн-покупок; актуальних схем шахрайств і яким чином їх можна уникнути.

Участь у вебінарі на тему «Стрес-тест особистих фінансів, або Як забезпечити фінансову стійкість в умовах невизначеності» дозволила учасникам заходу збагатити їх теоретичні знання та сформувати практичні навики з управління особистими фінансами. Протягом вебінару досліджувався рівень фінансової грамотності в Україні у порівнянні з іншими країнами світу; розглядалися питання щодо формування джерел надходжень і напрямів витрат особистого бюджету, методи та види заощаджень; аналізувалися ключові індикатори особистої фінансової стійкості та методи мінімізації особистих фінансових ризиків.

Протягом вебінарів панувала позитивна атмосфера з використанням інтерактивних методів залучення учасників до обговорень питань.

Бережіть себе, бережіть свої гроші!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *