Колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія вітає Оксану Миронівну Десятнюк з обранням на посаду ректора ЗУНУ

Важкі часи породжують сильних лідерів, а сильні лідери наближають світлі перспективи. У складний для нашої країни період ректором Західноукраїнського національного університету було обрано професора кафедри фінансів Оксану Миронівну Десятнюк. Колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія щиро вітає Оксану Миронівну з обранням на відповідальну посаду.
Бажаємо Оксані Миронівні успіхів у реалізації обраного курсу на розвиток ЗУНУ як провідного класичного університету Тернополя, інноваційного за якістю навчання й технологіями освітньої та наукової діяльності, наповненого духом вільнодумства, патріотизму, академічної свободи, поваги до етичних норм та принципів академічної доброчесності. Нехай визнання та велика довіра, висловлені колективом новообраному ректору, надихають та додають їй впевненості та наснаги у нелегкій праці на благо нашого рідного університету. Нехай Ваш високий професіоналізм, життєва мудрість, організаторський талант дадуть можливість відкрити нові горизонти розвитку, не тільки зберегти, але й примножити здобутки Західноукраїнського національного університету з підготовки професійної та інтелектуальної еліти України.
Переконані у тому, що спільними зусиллями ми зможемо здолати новітні виклики сьогодення та досягти нових вершин у просвітницькій та науковій діяльності в ім’я розвитку нашої Батьківщини!