Студенти факультету фінансів прийняли участь у диспуті “Шлях до ефективності”

Вже гарною традицією на факультеті фінансів стало проведення диспутів на основі обговорення книги Стівена Р. Кові «7 звичок надзвичайно ефективних людей». 24 квітня 2019 р. відбувся диспут “Шлях до ефективності” організований доцентами кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Дем’янюк А. В., Савчук С. В., Гупаловською М. Б., професором  кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Тулай О. І. та за сприянням декана факультету фінансів Кізими А. Я.,  завідувача кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Кириленко О. П. У заході взяли участь представники професорсько-викладацького колективу та студенти, які начаються за спеціальністю “Фінанси, банківська справа та страхування”.
Світовий бестселер Стівена Р. Кові «7 звичок надзвичайно ефективних людей»   з’явився в результаті вивчення автором книги літератури, присвяченої темі досягнення успіху, що була опублікована за останні 200 років.   Стівен Р. Кові пропонує надефективний підхід до вирішення особистих і професійних проблем. За допомогою чітких формулювань та історій з життя автор надає покрокові інструкції до життя, сповненого чесності, цілісності, служіння й людської гідності – принципів, що дають змогу впевнено адаптуватися до змін, мудрість і силу скористатися можливостями, які приходять разом зі змінами. Вищезазначена книга позитивно вплинула на життя мільйонів людей, серед яких всесвітньо відомі особистості.
Учасники заходу вели активні дискусії з питань досягнення ефективності в особистому та професійному житті, зокрема обговорювались  наступні принципи: особистого вибору, лідерського бачення, цілісності і дисципліни, взаємної вигоди, взаєморозуміння, творчої співпраці, збалансованого самовідновлення.
Жвава дискусія та цікаві запитання учасників заходу сприяли плідному проведенню диспуту “Шлях до ефективності” та виокремленню важливих моментів у досягненні успіху.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *