Для старшокурсників факультету фінансів організували тренінг «Технології пошуку роботи»

Право на працю є одним з фундаментальних прав людини, встановлене міжнародними правовими актами і визнане усіма державами. Отримавши фахові знання, випускникам-фінансистам важливо реалізувати себе і побудувати хорошу кар’єру. Успіх у пошуку роботи – це віра в професіоналізм, володіння технікою пошуку роботи, ефективні навички спілкування з роботодавцем.
Саме тому доценти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Гупаловська М. Б., Дем’янюк А. В., Савчук С. В. та Лободіна З.М. організували зустріч студентів 4-5 курсів факультету фінансів з практикуючим рекрутером, кар’єрним консультантом, тренером, спеціалістом 1-ої категорії ННІІОТ ТНЕУ, канд. екон. наук Оленою Володимирівною Борисяк.Олена Володимирівна під час тренінгу розповіла молодим людям про джерела пошуку першого місця роботи та наявних вакансій, розглянула етичні аспекти працевлаштування, мистецтво написання ефективного резюме, провела тест та поширила роздаткові матеріали.
На завершення Олена Володимирівна зазначила, що знаходить той, хто шукає. Повірте у власні сили і можливості, не бійтеся труднощів, сміливо долайте усі перешкоди для здійснення мрії свого життя – і все вийде !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *