На факультеті фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету відбувся науково-практичний семінар на тему “Сучасні правила та методи заощадження коштів”

6 листопада 2020 року для студентів університету та коледжу спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” відбувся онлайн науково-практичний семінар на тему “Сучасні правила та методи заощадження коштів” присвячений  Всесвітньому дню заощаджень та в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності. З вітальним словом виступили д. е. н., професор Лободіна Зоряна Миколаївна та к. е. н., доцент кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Гупаловська Мирослава Богданівна.
Дем’янюк Антоніна Вікторівна, к. е. н., доцент кафедри фінансів ім. С. І. Юрія ознайомила учасників заходу з основами та правилами фінансового планування, зокрема було наголошено на важливості визначення мети накопичення коштів та видів особистих фінансових цілей. Було представлено та проаналізовано п’ять правил постановки особистих фінансових цілей.
У своїй доповіді Савчук Світлана Василівна, к. е. н., доцент кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, зосередила увагу на правилах заощадження коштів, детально розглянула методи заощадження коштів, пояснила переваги та недоліки різних способів зберігання заощаджень.
Учасники науково-практичного семінару активно приймали участь в обговоренні питань заходу. Зацікавленість проблематикою фінансового планування та заощадження коштів виявили як студенти, так і викладачі. Також до дискусії долучалися студенти з розповідями про заощадження коштів та способи їх зберігання з власного життєвого досвіду, обговорювались проблемні аспекти здійснення заощаджень в сучасних умовах та визначалися напрями їх вирішення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *