ЗУНУ – переможець конкурсу «10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти» міжнародної кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді Global Money Week 2023!

Починаючи з 2016 року, студенти і викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Західноукраїнського національного університету щорічно долучаються до святкування Всесвітнього тижня грошей з метою об’єднати освітні заклади для відзначення GLOBAL MONEY WEEK, надихнути дітей та молодь дізнатися більше про гроші і особисті фінанси, про те, як заробляти, вести бізнес і заощаджувати. У 2018 році за результатами подання заявки та звіту про селфі-флешмоб на тему «Зроби селфі – відзначай Всесвітній тиждень грошей разом!», тоді ще Тернопільський національний економічний університет (факультет фінансів) визнанооднією з провідних організацій, яка за оцінкою Child & Youth Finance International прийняла активну участь в святкуванні Всесвітнього тижня грошей – Global money week (GMW) в Україні. У 2019 році результатом відзначення Global money week у ТНЕУ стало підтвердження статусу університету як провідної організації, яка приймає активну участь у святкуванні Всесвітнього тижня грошей та популяризує фінансову грамотність серед населення.
Цьогоріч студенти і викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Західноукраїнського національного університету теж активно долучилися до участі у конкурсі «10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти» та здобули перемогу з-поміж 139 закладів вищої та професійно-технічної освіти України під час міжнародної кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді Global Money Week 2023!
Як переможця конкурсу, центр фінансових знань Національного банку України «ТАЛАН» нагородив Західноукраїнський національний університет кубком переможців і сертифікатом на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки навчального закладу на суму 7 тисяч гривень. Учасниця конкурсу студентських презентацій з фінансової грамотності в категорії «Сеньйори» Ангелина Каратнюк-Гумовська відзначена сертифікатом учасника.
Щиро дякуємо організаторам та учасникам Global Money Week 2023 за цікаві зустрічі, інтерактивні заходи і неймовірні емоції та сподіваємося на  продовження співпраці у сфері фінансової обізнаності у майбутньому!