Вітаємо з успішним захистом докторської дисертації!

20 квітня 2023 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 58.082.01 Західноукраїнського національного університету доцент, кандидат економічних наук Богдан Малиняк  захистив докторську дисертацію на тему «Бюджетні видатки: теорія, методологія, практика», спеціальність 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит.
Науковий консультант: доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри фінансів імені С. І. Юрія Ольга Кириленко.Наприкінці 1990-х Богдан Малиняк з відзнакою закінчив наш університет, а з 2003 року розпочав у ньому свою наукову кар’єру на посаді старшого викладача кафедри казначейської справи. Вже у 2007 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Інвестиційна складова державного та місцевих бюджетів».
Науковий шлях Богдана Малиняка є яскравим прикладом того, як у стінах рідного закладу вищої освіти можна зрости від звичайного першокурсника до доктора економічних наук.
Зараз Богдан Малиняк працює над проблематикою бюджету та бюджетних видатків і є послідовником наукових ідей відомих учених університету Сергія Юрія, Андрія Крисоватого, Ольги Кириленко, Василя Дем’янишина та багатьох інших.
Напрацювання Богдана Малиняка та його колег є вагомим внеском у посилення демократичності бюджетних відносин, підвищення ефективності використання бюджетних ресурсів та вдосконалення навчального процесу класичного університету Тернополя.
Професорсько-викладацький колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія вітає Богдана Степановича із успішним захистом докторської дисертації.
Бажаємо втілення всіх творчих та наукових задумів!