Третій день П’ятого Міжнародного тижня «Стійкість та відновлення через інтернаціоналізацію» у ЗУНУ

Третій день П’ятого Міжнародного тижня «Стійкість та відновлення через інтернаціоналізацію» розпочався із заходів, організатором яких виступив колектив факультету фінансів та обліку ЗУНУ.  
Модератор Наталія Починок зазначила, що такі заходи є важливим майданчиком для обміну ідеями та розробки стратегій, спрямованих на підтримку України на шляху до фінансової стабільності та економічного зростання.
Міжнародний дискусійний форум «Державні фінанси у відбудові України» відкрила проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц: «Шановні колеги, високоповажні гості! Тема державних фінансів у відбудові України є надзвичайно актуальною, особливо у час повномасштабної війни. Тому бажаю кожному почути важливі думки, які сприятимуть поступу й відновленню нашої країни!»
Декан ФФО Андрій Кізима додав: «Сподіваюся, що сьогоднішній міжнародний форум стане платформою для активної та плідної дискусії,  обміну досвідом і знаннями. Вірю, що ми зможемо знайти найкращі рішення для вдосконалення фінансової системи України та забезпечення її стійкості та процвітання».
Із доповідями виступили учені Польщі, США, Ірландії, Франції, Естонії, України. Колеги говорили про міжнародне співробітництво для сприяння розвитку науки та молоді України, поточні дії та план післявоєнної підтримки, відродження покинутих міст у післявоєнний період, психологічне відновлення після війни, принципи відбудови, розвиток резильєнтності за балансною моделлю Н.Пезешкіна, досвід канадського бухгалтерського обліку в умовах воєнного часу, міжнародний режим санкцій проти росії, вплив пандемії COVID-19 на рівень безпеки зареєстрованих польських банків.
Дякуємо нашим партнерам за підтримку та плідну співпрацю. Разом ми зможемо сформувати краще майбутнє для української вищої освіти та суспільства.