Практико-орієнтоване навчання на ОНП «Публічні фінанси»

У межах професійно-орієнтованого навчання на ОНП «Публічні фінанси» для студентів групи ФПФм-11 8 жовтня 2024 року була проведена бінарна лекція «Автоматизовані банківські системи (CREATIO)» з дисципліни «Новітня парадигма розвитку банківського, страхового та фондового ринків» (лектори: д.е.н., професор Богдан ЛУЦІВ та заступник Начальника відділення «Банк Львів» у м. Тернополі Анатолій ГЛАДИШ).На лекційному занятті студенти отримали вичерпну інформацію від лекторів стосовно діючих автоматизованих банківських систем, зокрема й тих, що запроваджені в АКБ «Банк Львів». Особливу увагу було звернено на карту процесів у банку, з-поміж яких: маркетинг, фронт-офіс, кредитування, управління клієнтськими данними та корпоративні сервіси.
Жвавий інтерес у здобувачів освіти викликав фронт-офіс, який містить портрет клієнта 360 (дані профілю, історія комунікацій з ним, пропоновані продукти та поточний портфель, договори, фінансові показники та багато іншого), а також можливості корпоративних сервісів, зокрема, уніфіковані HR-процеси для ефективного управління персоналом, включаючи прийом на роботу, адаптацію, розвиток тощо.
Лекційне заняття супроводжувалося численними запитаннями від здобувачів освіти, на які охоче, фахово та вичерпно дали відповіді лектори.
Наприкінці заняття д.е.н., професор кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Богдан ЛУЦІВ подякував Анатолію ГЛАДИШУ за цікаву зустріч та можливість інтерактивно поспілкуватись зі студентами з проблем розвитку інноваційних фінансових інструментів в Україні.