Розширюємо горизонти фінансової грамотності. Фінансова просвіта в м. Кременець

В останній день Тижня фінансової грамотності партнери проекту “Фінансову освіту в кожну школу 2.0” – студенти наукового гуртка кафедри фінансів ім. С.І. Юрія “Фінансова просвіта” завітали в школу-ліцей ім. Уласа Самчука в м. Кременець. Реалізовує проект ГО “Міщанське братство в м. Тернопіль” за фінансової підтримки Тернопільської ОДА.
Під час зустрічі студентки Сніжана Жданюк та Надія Казмірук навчали учнів і вчителів як правильно економити на житлово-комунальних послугах та зберегти бюджет своєї сім’ї. Катерина Пінкевич та Тетяна Скобляк розповіли учням як вберегти себе від Інтернет-шахраїв, а Світлана Савіцька поділилася зі слухачами корисними порадами від мільйонерів.
Координатором зустрічі в м. Кременець була вчитель географії та фінансової грамотності Козачук Оксана Олексіївна, яка провела для гостей екскурсію мальовничими куточками рідного міста. Студенти-фінансисти  відвідали найвідомішу історичну пам’ятку Кременця – гору Бону (397 м), на якій знаходяться руїни Кременецького замку (XII ст.). Також вони побачили найкрасивішу споруду міста – старовинний колегіум, який під одним дахом поєднує діючий Преображенський православний собор та Кременецьку обласну гуманітарно-педагогічну академію імені Тараса Шевченка. Щиро дякуємо Козачук Оксані Олексіївні за гостинність, доброзичливість та цікаву екскурсію містом.
Стаємо успішними та фінансово грамотними разом!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *