У ЗУНУ відбулася інтелектуальна гра «Фінанси правлять світом, а ми управляємо фінансами!»

У межах вивчення дисципліни «Фінанси» та з нагоди відзначення Всеукраїнського тижня фінансової грамотності студенти ІІ курсу факультету фінансів та обліку ЗУНУ взяли участь в інтелектуальній грі на тему «Фінанси правлять світом, а ми управляємо фінансами!». Організаторів і учасників гри, а також усіх присутніх на заході привітали: декан факультету фінансів та обліку доцент Андрій Кізима і завідувач кафедри фінансів ім. С.І. Юрія професор Ольга Кириленко.
Ідейними натхненниками та організаторами інтелектуальної гри виступили студенти групи ФМС-21: Анна Книш, Сніжана Плецан, Христина Маковійчук, Владислав Літинський, Яна Артемович та Ігор Стецик. У грі взяли участь 8 команд: «Фінансова Вікторія» (гр. ФФ-21), «Долярики» (гр. ФФ-22), «Номінал» (гр. ФМ-21 і гр. ФПС-21), «Гесіоди» (гр. ОПД-21), «Аудит» (гр. ОАБ-21), «Аналітики» (гр. ОАЦЕ-21), «Інвестори» (гр. ФМС-22), «Валюта» (гр. СЗ-21). До участі у заході долучились майже 80 учасників.
Інтелектуальна гра проходила в 5 турів: «Хто є хто», «Що це означає?», «Закон є Закон», «Все про гроші», «Трішки про все, крім фінансів», упродовж яких командам ставили запитання з різних сфер фінансової науки і практики. Члени команд активно обговорювали поставлені запитання, демонструючи свій інтелект, пильну увагу, неабияку креативність та обізнаність у фінансовій тематиці. Учасники інтелектуальної гри продемонстрували високий рівень ерудиції, миттєву концентрацію думок, вміння логічно мислити і працювати в команді. Усі присутні також мали змогу дати відповіді на кілька цікавих запитань, що стосувалися не лише фінансових аспектів.
У підсумку перемогу здобули команди «Аудит» (гр. ОАБ-21) та «Валюта» (гр. СЗ-21), які набрали однакову кількість балів.
Присутні на інтелектуальній грі викладачі – професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Тетяна Кізима, доценти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Світлана Коваль, Ірина Сидор, Володимир Горин та Вікторія Булавинець висловили захоплення рівнем організації і проведення заходу та побажали студентам і надалі долучатись до різноманітних заходів, які сприяють здобуттю нових знань та навиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *