Відбулася гра «Хто зверху?»

Інтерактивні методи навчання дають можливість залучити всіх учасників до активного засвоєння знань, здобути навики роботи у команді та проявити вміння толерантного спілкування, коли кожен має можливість висловити власну думку.
У межах вивчення дисципліни «Фінанси» (керівник курсу – доцент  кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Світлана Коваль) відбулася гра «Хто зверху?».  Організаторами гри стали студенти групи ЕУБ-21 Лілія Карпишин, Ярослав Совира, Оля Бучко, а її учасниками – команди «Переможці» та «Бандерштат».
Учасники заходу із захопленням та цікавістю активно обговорювали і відповідали на поставлені запитання, проявляючи неабияку ерудованість, креативність, вміння швидко мислити та ґрунтовну обізнаність з проблематикою у сфері фінансів. Присутні дізнались багато цікавих фактів про існуючі (а інколи й доволі «безглузді») податки світу, вислови відомих особистостей про фінансові можливості, фінансові результати, секрети фінансових успіхів. Неабияку креативність та фінансові знання проявили студенти у конкурсі стартапів «Якби я мав мільйон». І навіть сигнали повітряної тривоги не завадили проведенню гри – учасники продовжили гру у сховищі університету.
За результатами п’яти насичених раундів перемогу здобула команда «Бандерштат».
По завершенню гри доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Світлана Коваль подякувала організаторам та учасникам гри за наполегливість та щирість, позитивну енергетику, яка відчувалась упродовж усього заходу. Студенти, у свою чергу,  висловили вдячність Збройним Силам України за можливість навчатись у рідних стінах університету.