Секрети фінансового успіху Генрі Форда

“Успішні люди вириваються вперед, використовуючи час, який інші марнують даремно”
Генрі Форд

 

Студенти гр. ЕУБ-21 стали учасниками імітаційної гри «Секрети фінансового успіху Генрі Форда», яка відбулася під час тренінгових занять по дисципліні «Фінанси» (керівник курсу – доцент  кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Світлана Коваль). Інтерв’юер (Анастасія Пільгун) розпитувала Генрі Форда (Діана Гой) про його дитинство та юність, про батьків, про етапи розвитку бізнесу.
Присутні студенти з цікавістю слухали поради успішного бізнесмена. Задуматись спонукали рекомендації «Не працювати заради грошей, а працювати заради насолоди та з  користю для суспільства. Так ми вийдемо на правильний шлях, який обов’язково призведе нас до грошового збагачення» та «Найскладніше це почати. Насправді, не варто чекати слушного моменту, потрібно починати з того, що у нас вже є».
Сподобались студентам і поради від Генрі Форда «Не бійтесь кидати собі виклики та плисти проти течії..», «Дбайливо використовуйте ресурси, які вам дано».
Присутнім сподобався рівень підготовки і організації «інтерв’ю» і вони висловили побажання і надалі долучатись до різноманітних заходів, які сприятимуть здобуттю нових знань та навиків.