Global Money Week – день третій …

22.03.2023 р. відбулось підписання угоди про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та ТзОВ «Бейкер Тіллі Україна». Дана компанія спеціалізується на наданні аудиторських та консалтингових послуг у різних сферах бізнесу.
В межах підписання договору провідний бухгалтер-ревізор компанії «Бейкер Тіллі Україна» Вікторія Романова провела лекцію для студентів факультету фінансів та обліку на тему: «Консалтингові послуги в діяльності аудиторських фірм». Серед присутніх на заході були також декан факультету фінансів та обліку к.е.н., доцент Андрій Кізима, завідувач кафедри фінансів ім. С.І. Юрія д.е.н., професор Ольга Кириленко,  д.е.н., професор Тетяна Кізима, к.е.н., доцент Олег Луцишин та ін. Модератором заходу виступила к.е.н., доцент Олена Петрушка.
Під час зустрічі фахівець ознайомила присутніх із особливостями діяльності консалтингової компанії, окреслила основні завдання та цілі, які ставляться перед ТзОВ «Бейкер Тіллі Україна». Вікторія Романова зазначила, що компанія пропонує широкий спектр консалтингових послуг, які відповідають різноманітним запитам міжнародних та українських клієнтів, а саме: послуги аудиту, аутсорсингу, консалтингу, а також послуги з релокації бізнесу в зв’язку із військовою агресією.
Студентів зацікавили практичні аспекти консалтингової діяльності, які направлені на підвищення інвестиційної привабливості замовників та їх вартості на світовому ринку.
Учасники наукового заходу дійшли висновку, що діяльність у сфері аудиту та бізнес-консультування є досить актуальною, адже створює передумови для підвищення ефективності здійснення підприємницької діяльності та відбудови вітчизняної економіки.