Третій день роботи GLOBAL MONEY WEEK у ЗУНУ – це маса позитивних емоцій, нових знань та незабутніх вражень!

Нещодавно до Західноукраїнського національного університету завітали незвичні гості – школярі початкової школи «Ерудит» м. Тернополя. Вони наповнили зали університету своєю щирістю, безпосередністю, невичерпною енергією та невпинним прагненням до пізнання нового. З вітальними словами а побажаннями разом розширювати свою фінансову обізнаність звернулися до школярів та їхніх педагогів-наставників декан факультету фінансів та обліку Андрій Кізима і модераторка заходів к.е.н., доцентка кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, керівниця студентського наукового гуртка «Фінансова просвіта» Вікторія Булавинець.
Студенти факультету фінансів та обліку, активні учасники наукового гуртка «Фінансова просвіта» Анастасія Кусень, Микола Кондратюк, Діана Болотюх, Лілія Сорока, Оксана Захарук та Вікторія Довбенко організували для учнів незабутню зустріч та цікаву фінансову гру Фінансовий калейдоскоп», власноруч спекли та пригостили своїх гостей смачним імбирним печивом.
Також школярі, у складі трьох команд, з радістю брали участь у різних раундах: розв’язували фінансовий кросворд, змагалися у конкурсі «Фінансово грамотний кондитер», випробовували свої сили у грі «Склади економічне слово» та розширювали свою фінансову грамотність вивченням економічних термінів на англійській мові. А в перервах між змаганнями дітям був запропонований для перегляду пізнавальний мультфільм «Дитячий бюджет», смачний перекус та енергійна руханка під музичний супровід на фінансову тематику.
«Родзинкою» зустрічі став завершальний раунд «Фінансового калейдоскопу» під назвою «Серця бажань», в якому діти записували на паперових сердечках свої бажання, а потім всі разом мали дати їм грошову оцінку. Як з’ясувалося – у більшості діток сьогодні є не матеріальні, а неоціненні бажання: миру, перемоги  та повернення батьків з війни…
Щиро дякуємо педагогам початкової школи «Ерудит» на чолі із директоркою Палигою Оксаною Володимирівною за тісну співпрацю і за те, що докладають максимум зусиль для виховання ерудованого, фінансово грамотного, патріотично налаштованого підростаючого покоління.

.