GLOBAL MONEY WEEK – шостий день …

В рамках проведення тижня Global Money Week  25  березня 2023 року на території музею-заповіднику «Золочівський замок» студенти факультету фінансів та обліку ЗУНУ разом зі студентами і школярами навчальних закладів м. Золочів прийняли участь в інтелектуальному квесті «Лабіринтами фінансової грамотності», організатором якого виступила к.е.н., доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Оксана Квасниця.Учасниками квесту стали команди по 6 осіб: Золочівський ліцей – ЛІЦЕЙЧИКИ, Золочівський фаховий коледж НУ «Львівська політехніка» – КОЛЕДЖ, Золочівський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 – А МИ ТАКІ…, Золочівський ЗЗСО І-ІІІ ст №2 ім. М. Шашкевича – НЕЗЛАМНІ та команда факультету фінансів та обліку ЗУНУ – ФФОшки.
Квест проходив в межах 8 локацій, на яких учасники виконували завдання з набутих навиків основ фінансової грамотності та фінансового патріотизму, формування та використання особистого бюджету, способів заощаджень, складання фінансово-грамотного чайнворду, розв’язування фінансових головоломок та визначення основних траєкторій фінансового успіху кожної з команд. А також молодь продемонструвала на одному із квестів обізнаність у народній мудрості про гроші.
Призові місця здобули:
1 місце – «Незламні»  (Золочівський ЗЗСО І-ІІІ ст №2 ім. М. Шашкевича);
2 місце – «ФФОшки» (ЗУНУ);
3 місце – « А ми такі …»  (Золочівський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1).
Всі учасники квесту отримали нагороди та цікаві подарунки. А незабутні враження від перебування на території культурно-історичної пам’ятки на теренах галицької землі та відчуття зв’язку із минулим після пізнавальної екскурсії надихнули учасників на нові подорожі.