Global Money Week у ЗУНУ. День другий: майстер-клас «У світі безпечних фінансів» для учнів початкової школи

У Західноукраїнському національному університеті тривають заходи, приурочені Всесвітньому тижню грошей. Студенти факультету фінансів та обліку, активні учасники наукового гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Анастасія Кусень,  Лілія Сорока, Оксана Захарчук та  Андрій Гетьман та доценти кафедри Вікторія Булавинець і Світлана Савчук  побували у початковій школі «Ерудит» міста Тернополя, де провели для учнів 4-го класу майстер-клас «У світі безпечних фінансів». Школярі, під керівництвом студентів, займалися виготовленням власних платіжних карток та навчалися правильному і безпечному поводженню з ними.
Окрім цього, у складі трьох команд, учні із задоволенням брали участь у різноманітних активностях: розв’язували фінансовий кросворд, змагалися у конкурсі «Хто я?», грали у гру «Склади економічний вислів». А на завершення дітям був запропонований для перегляду пізнавальний мультфільм «Безпечний інтернет» та смачний перекус.
Зустріч пройшла весело та пізнавально, в теплій і невимушеній атмосфері. Сподіваємося, що знання, які отримали учні, формуватимуть у них безпечне, відповідальне та інформоване ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші. Лише так вони зможуть убезпечити своє майбутнє!