Екскурсія першокурсників до бібліотеки імені Л. Каніщенка

Студенти групи ФФ-11, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Фінанси» спеціальності 072 – Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, факультету фінансів та обліку, разом з куратором к.е.н., доцентом кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Олександр Шашкевич, відвідали бібліотеку імені Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету.
Працівники бібліотеки провели ознайомлювальну екскурсію та презентували студентам заходи, які відбуваються у бібліотеці та можливості використання бібліотечного фонду у процесі навчання.Завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Ганна Анатоліївна Філіповська ознайомила студентів-першокурсників із процесом пошуку наукової літератури, зокрема підручників, навчальних посібників, монографій, наукових статей, розповіла про те як працювати з електронним каталогом для відбору та складання списку використаних джерел при написанні рефератів, курсових і кваліфікаційних робіт.
Працівники бібліотеки також ознайомили студентів з можливостями використання електронних ресурсів інформаційно-технічного відділу та ресурсами читального залу іноземної літератури.
Дякуємо працівникам бібліотеки за високу організацію та проведення екскурсії для студентів-першокурсників.