Запрошуємо до участі у Десятих ювілейних Всеукраїнських наукових читаннях пам’яті С. І. Юрія

Кафедра фінансів ім. С. І. Юрія запрошує до участі у Десятих ювілейних наукових читаннях пам’яті С. І. Юрія, які відбудуться 12 листопада 2024 року. За результатами наукових читань буде опубліковано збірник наукових праць. У збірнику будуть висвітлені проблеми, пов’язані з розробкою основних напрямів фінансової політики держави, реформуванням складових фінансового механізму, удосконаленням системи управління фінансами на макро-, мезо- і макрорівнях.
Вимоги до оформлення статей:
Параметри сторінки і тексту: програма: MS Word; розмір сторінки: А4; поля: 2 см зі всіх боків; шрифт: Times New Roman Cyr; розмір шрифту: 14; міжрядковий інтервал: 1; абзацних відступ: 1,25 см. Сторінки не нумеруються.
Структура статті:
1. Ім’я та прізвище.
2. Для викладачів і фахівців: науковий ступінь, вчене звання, посада, місце роботи, місто.
3. Для студентів: група, заклад освіти, місто.
4. Автори-студенти можуть подати матеріали до збірника виключно у співавторстві із науковим керівником.
5. Назва статті.
6. Основний текст (розміщений по ширині сторінки). У тексті статті не повинно бути переносу слів та макросів. Графічний матеріал слід виконувати в доступних для подальшого редагування програмах. Для рисунків і таблиць застосовується гарнітура Times New Roman, чорно-біла гама, розміщення легенди – внизу рисунку. Назви таблиць та рисунків потрібно виділяти напівжирним шрифтом. Математичні формули обов’язково повинні бути пронумеровані в круглих дужках. Для набору формул необхідно використовувати лише редактор формул Microsoft Equation або Mathtype. Рисунки повинні бути згруповані.
7. Список використаних джерел (оформлений за ДСТУ 8302:2015; розміщується в алфавітному порядку; посилання на джерела у тексті подаються у квадратних дужках, наприклад: [2, с. 24]).
Обсяг статті: 3-6 повних або неповних сторінок (разом із списком використаних джерел).
Термін подачі матеріалів: до 11 листопада 2024 року.
Статті надсилати на e-mail: v.horyn@ukr.net. Назва файлу має відповідати прізвищу та ініціалам автора (наприклад: Іванів А.doc).
Статті друкуються в авторській редакції. Автори несуть відповідальність за зміст поданих матеріалів, достовірність наведених фактів, посилань, а також дотримання вимог академічної доброчесності й недопущення проявів плагіату. Матеріали студентів повинні бути попередньо перевірені науковим керівником. Оргкомітет залишає за собою право відхиляти статті, що не відповідають заявленим вимогам.
Сподіваємося на плідну співпрацю!
Взірець оформлення